Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Kodály Zoltán Utcai Tagbölcsőde

Kodály Zoltán Utcai Tagbölcsőde.png

 

Bölcsődénk Adyváros központi helyén, óvoda és iskola szomszédságában helyezkedik el. A 7-es, 9-es, 14-es és a 19-es autóbuszok lehetővé teszik, hogy a bölcsőde minden irányból jól megközelíthető legyen.

Kodály Zoltán Utcai Tagbölcsőde2.jpg

Az intézmény 63 férőhelyes, három pavilonban, pavilononként két-két csoportszobával, összesen hat csoportban fogadjuk a gyermekeket. Csoportszobáink szépen felújítottak és mindegyikben a gyermekek életkorának és szükségleteinek megfelelő bútorzattal, játékkészlettel biztosítjuk az ellátást, valamint az önfeledt és biztonságos játék lehetőségét. A mindennapi levegőzést, mozgásigényt, tapasztalatszerzést, a környezettel való ismerkedést biztosítja a saját játszóudvarunk, fajátékokkal, kisházakkal, homokozókkal felszerelve. A Szakmai Programunkban is a környezeti nevelés kapott kiemelt figyelmet. Minden pavilonban öt szakképzett kisgyermeknevelő látja el a gyermekeket, saját gondozónői rendszerben. A napi tevékenységek, és játékok során sokat énekelünk, mondókázunk, mesélünk a kicsiknek. Játékos, mesés formában bővítjük ismereteiket, az alkotójátékok során fejlesztjük kézügyességüket, a gondozás során pedig nagy hangsúlyt fektetünk az önállóságra nevelésre. A bölcsődei napirend a gyermekek életkori sajátosságaihoz és szükségleteihez igazodik, a csoportok életkori összetételének figyelembevételével.

Kodály Zoltán Utcai Tagbölcsőde1.jpg

Saját konyhánknak köszönhetően változatos, ízletes, és az életkori szükségleteknek megfelelő étrendet biztosítunk a gyermekeknek, napi négyszeri étkezéssel.

A bölcsődénkbe járó gyermekek számára só szobát alakítottunk ki, ami segíti a felső légúti fertőzések gyógyulását, megelőzését, jótékonyan hat az asztmára, allergiára.

Intézményünk életét színesítik, valamint erősítik a család és bölcsőde kapcsolatát a szülőkkel és gyermekekkel együtt töltött, ünnepekre hangoló délutánok a szülőcsoportos megbeszélések, a gyermeknapi „bulik”, családi napok. Épületünkben kapott helyet az Intézményhálózat Igazgatása is.

 

 

Kodály Zoltán Utcai Tagbölcsőde

Cím: 9023 Győr, Kodály Zoltán utca 18.
Telefon: 06-96/437-410; 06-20/520-4380
E-mail: ebikodaly@gyoribolcsodek.hu
Tagbölcsődevezető: Bali Noémi