Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Szalay Utcai Tagbölcsőde

 

Tagbölcsődénk Győr zöld övezeti részében, Újvárosban található, intézményünk 2024. január 08-án nyitotta meg kapuit a gyermekes családok előtt.

 

Tágas terek, modern infrastruktúra, jól felszerelt, szakmai szabályoknak megfelelő berendezés jellemzik. A csoportszobák összképe egyéni arculatot mutat, az egységek színei jó tájékozódást adnak.

 

Szöveg közé 2.jpg

 

Hat csoportban neveljük, gondozzuk a ránk bízott gyermekeket:

  • Katica csoport
  • Süni csoport
  • Pillangó csoport
  • Maci csoport
  • Bagoly csoport
  • Cica csoport

 

A bölcsőde közepén kialakított hatalmas innovatív közösségi tér meseszerű, egyaránt lehetőséget ad a nagymozgásos játékokra és összejövetelekre. Az intézmény saját parkolója megkönnyíti a családok mindennapjait.

 

Szöveg közé 3.jpg

 

Célunk: A gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődésének elősegítése családias, derűs légkörben, szeretetteljes elfogadással.

 

Csoportjaink tárgyi berendezései, a játékszerek a gyermekek létszámához és fejlettségi szintjükhöz igazodnak, biztosítva az önfeledt játék lehetőségét. A hozzánk kerülő gyermekeket szakképzett kisgyermeknevelők fogadják, akik a családdal való jó együttműködés jegyében családlátogatáson vesznek részt. A szülővel történő fokozatos beszoktatás alatt a szülők betekintést nyerhetnek a bölcsőde életébe, a későbbiekben is számítunk a kölcsönös bizalmon alapuló együttműködésre. A napirendünk biztosítja az életkornak megfelelő változatos táplálkozás, játék, a mozgás, a szabad levegőn való aktív tevékenység és a pihenés feltételeit. Játékos programjaink az évszakokhoz és az ünnepekhez kapcsolódnak. A programjaink az anyanyelvi nevelés, ének-zene, torna, környezet megismerése, és az alkotótevékenységek területein színesítik csoportjaink mindennapjait.

 

Szöveg közé 1.jpg

 

Udvarunkon a legmodernebb, szabványoknak megfelelő, színes játékok és a körülöttük lévő gumiburkolat adnak a nagymozgásos játékra lehetőséget.

 

Bölcsődénkben kiemelt szerepet kap az alkotótevékenység.

Az alkotás örömének megélése, önálló aktivitás, kreativitás támogatása, ismeretek nyújtása, természetszeretetre való nevelés, társas kapcsolatok fejlesztése a játékok során.

 


A saját konyhánk az életkornak megfelelő, változatos, ízletes étrendet biztosít.

 

Az egészség megőrzés érdekében a téli hónapokban a kialakított sószobában tartózkodunk a gyermekekkel, hetente több alkalommal.

 

Sok szeretettel várjuk az érdeklődő szülőket és kisgyermekeiket!

 

Szalay Utcai Tagbölcsőde 

9025 Győr Szalay Imre utca 9. 

Telefon: 06 96/313-514; 06 20 488 9009 

E-mail: ebiszalay##kukac##gyoribolcsodek.hu

Tagbölcsőde vezető: Horváthné Kovács Viktória