Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Szolgáltatások

 

A törvény lehetőséget biztosít az alapellátás elsőbbsége mellett családtámogató szolgáltatásokat működtetésére. Ilyen szolgáltatások a játszócsoport, és az időszakos gyermekfelügyelet. Mindezeket bármely család igénybe veheti, a gyermek hat éves koráig, térítési díj ellenében.  A szolgáltatásokkal kapcsolatban további információ kérhető az ebiszaktanacs##kukac##gyoribolcsodek.hu e-mail címen.

Játszócsoport

Szakképzett kisgyermeknevelő segítségével gyermekfelügyeletet, vagy gyermek és szülő részére együttes játéklehetőséget biztosítunk. 

szolgaltatasok_jatszocsoport.png

 

Időszakos gyermekfelügyelet

E szolgáltatás keretében a gyermek számára a szülő által igényelt alkalommal és a bölcsődei napirendhez igazodó időtartamban nyújtunk szolgáltatást a normál bölcsődei csoport üres férőhelyein. 

szolgaltatasok_felügyelet.png

 

A kisgyermekek és családjaik számára nyújtott szolgáltatások esetében kiemelten fontos elkülöníteni és meghatározni az alapellátás és a szolgáltatások különbözőségeit és jellemzőit. A jó minőségű szolgáltatás megvalósításához a megfelelő személyi és tárgyi feltételeket biztosítjuk.

Valamennyi szolgáltatási forma megvalósításánál figyelembe kell venni a bölcsődei nevelés alapelveit, különösképpen a koragyermekkori intervenció szemléletének befogadását.