Mobil menü ikon
Gyengénlátó Változat

Báthori Úti Tagbölcsőde

Báthori Úti Tagbölcsőde.png

 

Bölcsődénk Győr egyik legszebb városrészében, Révfaluban található, mely 1982 májusában nyitotta meg kapuit. Nyugodt, csendes utcában várjuk a bölcsődés korú kisgyermekeket.

A Báthori Úti Tagintézmény a 11-es helyi járattal közelíthető meg.

Három különálló pavilonban, hangulatosan kialakított, 6 csoportban, szobánként 12-14 kisgyermek szakszerű gondozását és nevelését tudjuk biztosítani. Szakképzett kisgyermeknevelőink, csecsemő és kisgyermekgondozóink nagy szeretettel és türelemmel fogadják a rájuk bízott kicsiket. Szaktudásukkal és tapasztalatukkal, odaadó figyelmükkel kísérik végig gyermekeik fejlődését egészen az óvodába kerülésükig.

Nevelőmunkánk alapja a Bölcsődei Nevelés – Gondozás Országos Alapprogramja, mely a gyermekközpontú, segítő, támogató és elfogadó nevelési elvek megvalósítását helyezi előtérbe.

 

Báthori Úti Tagbölcsőde1.jpg

 

Bölcsődénkben kiemelten foglalkozunk a kisgyermekek széleskörű, optimális mozgásfejlődésének elősegítésével. Változatos tornaszerekkel és játékeszközökkel szeretnénk megismertetni a kicsiket, természetesen a koruknak megfelelő szinten. A mozgás szeretete kihat majd az egész életükre, fejlődésükre, pozitívan hat személyiségükre. A kisgyermekek természetes mozgásigényére építve, az aktív életvitel megalapozásául szolgál a bordásfal, csúszda, trambulin, gyűrűhinta, mászóka és különböző egyensúlyfejlesztő eszközök használata. Több éve működik bölcsődénkben só-szoba, mely a felső-légúti megbetegedések megelőzésének hatékony, természetes eszköze.

Báthori Úti Tagbölcsőde2.jpg

A legfontosabb tevékenység a kicsik életében a JÁTÉK. Változatos tevékenységekkel ismertetjük meg a gyermekeket, számukra elérhető játékpolcok, vidám kuckók, játszósarkok várják a felfedező kiskezeket. Szépen parkosított, tágas, pavilonokhoz kapcsolódó udvarunkon, árnyat adó fák alatt, egész évben biztosított a kicsik szabad levegőn játszása, kimeríthetetlen mozgásigényük levezetése. A bölcsődében számtalan új, érdekes játékot, hasonló korú társakat, figyelmes kisgyermeknevelőket találnak majd. A sok-sok játék, a zene, a vidámság, közös élmény tölti be napjainkat.

Programjaink, ünnepeink: Farsangolás, ünnepvárók, anyák napja, gyermeknapi party, születésnapok, bölcsi-ballagás.

A bölcsődei alapellátáson túl szolgáltatásként időszakos gyermekfelügyeletet is működtetünk.

 

Kedves Szülők!

Számunkra is legfontosabb érték a kiegyensúlyozott, boldog, derűs gyermekkor biztosítása! Bölcsődénk nyitottsága, őszinte légköre lehetővé teszi, hogy egymást segítve, támogatva közösen neveljük kicsinyeinket!

Sok szeretettel várjuk kisgyermekeiket a bölcsődénkben!

 

Báthori Úti Tagbölcsőde

Cím: 9026 Győr, Báthori út 2.
Telefon: 06 96/327-580; 06 20 520 4144
E-mail: ebibathory@gyoribolcsodek.hu
Tagbölcsődevezető: Lázár Béláné